Ο «τεντι μπόι» Νικολά Σαρκοζί -Σε σκούτερ, με την Κάρλα Μπρούνι

24 Ιουλίου 2014

Προβλήματα με το νόμο και ερωτήματα για το αν θα επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο; Οχι ακριβώς. Ο Νικολά Σαρκοζί τα έχει αφήσει όλα πίσω του και κάνει διακοπές σαν ερωτευμένος έφηβος με την Κάρλα Μπρούνι. 

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας περνά ημέρες χαλάρωσης στο Βαρ, αλλά δεν μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μία φωτογραφία του στο πρωτοσέλιδο του Paris Match έχει ξεκινήσει νέα συζήτηση. Σε αυτή, ο Σαρκοζί με βερμούδα και έχοντας κολλημένη πάνω του τη σύζυγό του- η οποία έχει εκτεθειμένα τα υπέροχα πόδια της- κάνουν βόλτες με ένα σκούτερ γελώντας. Μόνο που ξέχασαν να βάλουν κράνος. 

«Δύο εραστές σε διακοπές», είναι ο τίτλος του περιοδικού, που έχει άρθρο για τις διακοπές του Γάλλου στον προορισμό που επιλέγει τα τελευταία έξι χρόνια, μακριά από του μπελάδες με το νόμο που έχει τελευταία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπορ, χαλάρωση και Τζούλια, όπως γράφει το περιοδικό, που δημοσιεύει και φωτογραφία του ζευγαριού που κρατά τη μικρή τους κόρη από τα χέρια, στην παραλία. Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...