Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα : Σήμερα τα όνειρα βγαίνουν αληθινά!

24 Ιουλίου 2014
Είναι γιατί τα όνειρα βγαίνουν αληθινά τις ημέρες αυτές… Είναι γιατί ο ουρανός έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο χρώμα, απ’ αυτά που τα κοιτάς και είναι ικανά να σε γεμίσουν χιλιάδες όμορφα συναισθήματα… Είναι γιατί οι πλανήτες φροντίζουν και για την ευημερία μας και για την ψυχή μας… Ίσως από τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου, κάτω από την αυστηρή εντολή των ουρανών! Σκορπίστε παντού χαρά και έρωτα… στην παραμυθένια του έκδοση!

Ήλιος σε σύνοδο με Δία

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία σήμερα! Ένα παράθυρο στην τύχη, που ανοίγει τις μέρες αυτές και για κάποιους έρχεται να αλλάξει τη ζωή τους!
 
Ο ζωοδότης Ήλιος παρέα με τον ευεργέτη Δία κάνουν μια πολύ όμορφη συμμαχία, δίνοντας τη δυνατότητα για σημαντικά επιτεύγματα, σημαντικές εκκινήσεις που θα γίνουν τις μέρες αυτές, αφού μπορεί να υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης και θα κάνουν την αρχή ίσως και για ένα πολύ μεγάλο βήμα αλλαγών. Είναι από τις περιόδους εκείνες, που έχεις να περιμένεις και να ελπίζεις πως και θαύματα συμβαίνουν, και μπορεί να είσαι εσύ ο αποδέκτης τους!
 
ΚριοίΛέοντεςΤοξότες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, για εσάς οι ημέρες αυτές μπορεί να θυμίζουν κάτι από την αίγλη που έχουν τα πυροτεχνήματα που σκάνε στον ουρανό και τον γεμίζουν δέσμες πολύχρωμου φωτός… Μπορεί να είναι και ο δικός σας ουρανός που φωτίζεται σε ένα μοναδικό υπερθέαμα, που αφορά την ζωή σας και μόνο!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Όμως η σημερινή μέρα δεν έχει μόνο αυτό, μια και η εντολή είναι σαφής:χρειάζεται και έρωτας για να ολοκληρωθεί η συνταγή της ευτυχίας… ΗΑφροδίτη σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα πασπαλίζει μ΄ εκείνη τη μαγική χρυσόσκονη τις ζωές μας, τις διαθέσεις μας, δημιουργώντας ένα μαγικό ερωτικό πέπλο, που θα φέρει κοντά εκείνα τα πρόσωπα που, κατ’ εντολή των πλανητών, πρέπει να συναντηθούν! Φεγγάρια, ηλιοβασιλέματα, παραλίες… Όλα ''παίζουν''στο στήσιμο του σκηνικού, για να δημιουργήσουν, μια παράσταση, με βασικό πρωταγωνιστή… εσένα!
 
Διάβασε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...