Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα !

24 Ιουλίου 2014

Τι χρειαζόμαστε:

  • Μύδια
  • Πράσινη καυτερή πιπεριά
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Μουστάρδα
  • Φέτα
  • Λευκό κρασί
  • Λίγο αλεύρι

Πώς το κάνουμε:

  1. Τσιγαρίζουμε την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο μέχρι να πάρουν χρώμα.
  2. Σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια βράση προσθέτουμε τα μύδια. Αν τα μύδια είναι φρέσκα χωρίς κέλυφος προσθέτουμε λίγο από το νερό της συσκευασίας, αλλιώς νεράκι. Προσθέτουμε και τη μουστάρδα.
  3. Αφήνουμε τα μύδια να βράσουν (περίπου 5-7 λεπτά, δε χρειάζονται περισσότερο)
  4. Μόλις τα μύδια είναι έτοιμα προσθέτουμε τη φέτα κομμένη σε κυβάκια.
  5. Τέλος χυλώνουμε το σαγανάκι με λίγο αλεύρι

Για να γίνει η συνταγή ασφαλείς για αυτούς που ακολουθούν τη διατροφή χωρίς γλουτένη κάντε τα εξής: 

  • Να χρησιμοποιήσετε μουστάρδα Heinz

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +63757+43397+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Χρήματα και σχέσεις: 5 τρόποι για να μην υπάρξουν προβλήματα
Αφορμή καυγάδων και εντάσεων, το θέμα των...
«Η γλώσσα του σώματος στην κατάθλιψη»
Η μη λεκτική ή εξωλεκτική επικοινωνία...