Οριστικά στις ΗΠΑ και ο Λαμπάρντ

Επίσημο χαρακτήρα πήρε ο «γάμος» του Φρανκ Λμαπάρντ με την «New York City», και έτσι ο Άγγλος άσος είναι ένας ακόμα Ευρωπαίος αστέρας που θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS! Με τον πρώην μέσο της Τσέλσι να βρίσκει στον ίδιο σύλλογο και τον Νταβίντ Βίγια …  

Η διοίκηση της New York City έδωσε συνέντευξη Τύπου και  ανακοίνωσε την απόκτηση του Φρανκ Λαμπάρντ, οποίος πριν από λίγο καιρό είχε αφήσει την… αγαπημένη του Τσέλσι, μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας! Ο Άγγλος άσος υπέγραψε συμβόλαιο με τον αμερικανικό σύλλογο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

«Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να βρίσκω νέες προκλήσεις για τον εαυτό μου. Ελπίζω να είμαι ηγέτης τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Παρακολουθούσα πολύ καιρό τώρα παιχνίδια του MLS. Είναι μια νέα ευκαιρία και μια νέα πρόκληση για μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα μου περιπέτεια εδώ. Θα δίνω τα πάντα στο γήπεδο για τους οπαδούς της New York City. Θα θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους. Δεν είναι ρίσκο η απόφασή μου, θα παλέψω για να πετύχω εδώ», είπε ο Φρανκ Λαμπάρντ στις πρώτες δηλώσεις του.

Σχετικά άρθρα