Ο «μικρός» που κατακτά την Ευρώπη !!!

24 Ιουλίου 2014

Το όνομά του ήταν δύσκολο να το προφέρουν. Πολλά τα «ρ» για τους Γερμανούς, πολλά τα «σ» για τους Ισπανούς. Κι έτσι γεννήθηκε ο… Jogo! Και σ’ αυτό το παιχνίδι πρωταγωνιστεί ο 15χρονος Γιώργος Σπανουδάκης που πήγε στην Αρσεναλ.

 

Η Ελλάδα υπάρχει στην ταυτότητα του. Υπάρχει στο dna του. Υπήρχε στη ζωή του για δύο χρόνια, υπάρχει στα καλοκαίρια του, υπάρχει στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρός. Αν πιστέψουμε τα λόγια του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην επίσκεψη του «Όμορφου Κόσμου» στην Βαρκελώνη θα υπάρχει και στον γάμο του! Ο Γιώργος Σπανουδάκης γεννήθηκε στα Γιαννιτσά στις 25 Νοεμβρίου του 1998. Τα καλοκαίρια επιστρέφει για να κάνει ένα μέρος των διακοπών του στη πατρίδα του και συνήθως καταλήγει να επισκέπτεται τη Χαλκιδική.

Ίσως να ξέρει κι εκείνος πως σαν την Χαλκιδική δεν έχει, όπως και σαν τον ΠΑΟΚ. Μια φανέλα του Βιεϊρίνια πριν μερικά χρόνια τον έκανε να ποζάρει περήφανος, ενώ πέρυσι που οι διακοπές του συνέπεσαν με φιλικό αγώνα του δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη, δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Τούμπα. Κάπου εκεί τελειώνουν και οι δεσμοί του με τη χώρα μας κι έρχεται η Γερμανία. Όπως ήρθε στη ζωή του από παιδί, αφού ο Κωνσταντίνος Σπανουδάκης αποφάσισε να μεταναστεύσει για να δώσει περισσότερα στην οικογένειά του. Εκείνο που το παιδί του αναζητούσε ήταν το ποδόσφαιρο.

sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ