Φιλίποφ: «Μας πείραξε ο τρόπος που χάθηκε το τάι μπρέικ»

Ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε την επομένη από την ήττα από το Μαυροβούνιο, τονίζοντας ότι αυτόν και τους συμπαίχτες του περισσότερο τους πείραξε ο τρόπος που χάθηκε το ματς, ενώ θεωρεί πως η κούραση δεν θα παίξει κάποιο ρόλο.

«Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια σε όλη την ομάδα, σε καμία περίπτωση όμως δεν τα έχουμε παρατήσει. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς τον αγώνα, αλλά το 3-2 δεν τους δίνει κανένα πλεονέκτημα. Νίκη χρειάζονται κι αυτοί, νίκη χρειαζόμαστε κι εμείς», δήλωσε ο Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος φέρνοντας ξανά στο μυαλό του τον χθεσινό αγώνα σημείωσε:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Υπήρχε άγχος, αφού ήταν ο πρώτος τελικός, αλλά αν δεν έχεις άγχος δεν είσαι αθλητής. Απλά το θέμα είναι να το ξεπερνάς και εμείς το κάναμε. Όλα τα λεφτά βέβαια ήταν το δ’ σετ που κρίθηκε στον πόντο, ενώ με πείραξε ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε το τάι μπρέικ. Ότι έγινε, έγινε όμως και τώρα δεν αλλάζει».

Όσον αφορά τον παράγοντα κούραση ο πασαδόρος της Εθνικής παραδέχθηκε ότι: «κουρασμένες είναι κι οι δύο ομάδες, αλλά δεν θα παίξει ρόλο. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς κι οι δύο θα τα δώσουμε όλα. Ελπίζω ότι και πάλι θα αποδείξουμε ότι παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο παίζουμε ακόμη καλύτερα».

Σχετικά άρθρα