Μίτσελ: «Με ταυτότητα δεμένης ομάδας»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, από τη μεγάλη φιλική νίκη με 3-0 επί της Μίλαν γεγονός που του θύμισε τις καλές εμφανίσεις της προηγούμενης περιόδου. 

Αναλυτικά 

Θα είστε απόλυτα ικανοποιημένος διότι με την εμφάνιση του Ολυμπιακού αποζημιώθηκαν οι τηλεθεατές που ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Μίλαν; 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί σήμερα άξιζε κάποιος να ξενυχτήσει για να παρακολουθήσει την ομάδα του να αγωνίζεται κόντρα στη Μίλαν. Είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε χαρούμενοι, όμως να θυμόμαστε πως αυτό ήταν απλώς ένα ματς της προετοιμασίας». 

Ποια στοιχεία από το παιχνίδι του Ολυμπιακού σας άρεσαν; 

«Μας άρεσε ότι παίξαμε σαν ομάδα, ότι είχαμε την ταυτότητα μιας δεμένης ομάδας και μας θύμισε την καλύτερη εικόνα της ομάδας που είχαμε την περασμένη σεζόν. Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα»! 

Δύο λόγια για το ντεμπούτο του Μαζουακού; 

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θα αποτελέσει κι αυτός μια εξαιρετική λύση για να παίξει και στο κέντρο, αλλά και στην άμυνα. Ήταν πολύ καλός».

Σχετικά άρθρα