Γκολντχαρ: «Συζητούσαμε με τον Τζάκ για τον ΠΑΟΚ»

Με την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να συνεχίσει την παραγοντική του θητεία στον ΠΑΟΚ, ο Κύπριος Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο Καναδοεβραίος επιχειρηματίας Μιτς Γκολντχαρ που θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ τόνισε πως το τελευταίο διάστημα συζητούσε με τον Ιάκωβο (Τζάκ) Αγγελίδη την πρόταση που του είχε κάνει ο Ιβάν Σαββίδης για να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ. Και ουσιαστικά, δεν στάθηκε εμπόδιο στο νέο βήμα για την καριέρα του που κάνει ο προσωπικός του φίλος. 

Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι ο Μιτς Γκόλντχαρ στις δηλώσεις του ειπε: «Η απόφαση του Τζάκ να πάει στον ΠΑΟΚ δεν αποτελεί για εμένα έκπληξη. Το συζητούσα μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλέον υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα που σχετίζεται με την κάλυψη της θέσεις του Τζακ». 

– Ο λόγος που αποχωρεί από την Μακάμπι είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ; 

«Αυτή η κατάσταση είναι δυσάρεστη για όλους μας, αλλά δεν κρύβεται αυτό πίσω από την αναχώρηση του. Ήταν κάτι που θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα». 

Ο Αγγελίδης, ήταν ο μόνος που μπορούσε να βάλει την Μακάμπι στον δρόμο των επιτυχιών; 

«Εμείς χτίζουμε μια ομάδα με στόχο την επιτυχία και είμαστε προετοιμασμένοι για όποιες αλλαγές συμβούν στην πορεία. Σίγουρα ο Τζακ δεν ήταν το τελευταίο άτομο που θα «εγκαταλείψει» την ομάδα». 

Σε ερώτηση ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αγγελίδη, ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι απάντησε:

«Ακόμα δεν ξέρω ποιος θα είναι. Πέρασαν από συνεντεύξεις κάποιοι άνθρωποι, αλλά δεν θα είναι κάποιος από αυτούς».

Σχετικά άρθρα