Βομβα με τον Κάμπελ !!!

25 Ιουλίου 2014

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται εδώ και καιρό στην έξοδο από τηνΜίλαν, καθώς η διοίκηση έχει κουραστεί από τα εξωαγωνιστικά καπρίτσια του Ιταλού επιθετικού.

Ωστόσο επειδή είχε πληρώσει πολλά λεφτά για να τον αποκτήσει δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον πουλήσει φτηνά. Για τον άσο της «Σκουάντρα Ατζούρα», το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει ενδιαφέρον οι άνρθωποι της Άρσεναλ και για να μειώσουν το κόστος της μεταγραφής, σκέφτηκαν να απαντήσουν θετικά σε  μια λύση που εμπλέκει τον Τζόελ Κάμπελ.

Οι «ροσονέρι» φαίνονται ανοιχτοί στην ανταλλαγή των δύο παικτών, ζητώντας τον Κοσταρικανό άσο και 10 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ βλέπει πολύ θετικά την προοπτική αυτή, αφούθα γεμίσει το κενό των κανονιέρηδων στην κορυφή της επίθεσης, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει ένα υπέρογκο ποσό.

Πάντως, η Μίλαν φέρεται να είναι εκείνη που καιγεται πιο πολύ για την «τράμπα» και σύμφωνα με την «Tuttosport» ο Αντριάνο Γκαλιάνι πρότεινε στην Άρσεναλ τη συγκεκριμένη λύση, αφού τον Κάμπελ τον είχε προσέξει από πέρυσι, στο Champions League κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό.

campel

 

exedra

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ