Μουντιαλικό ακραίο επιθετικό «χτυπά» η ΑΕΚ !!!

25 Ιουλίου 2014

Η περίπτωση του Σοζέι Μασούντ όπως όλα δείχνουναπομακρύνεται από την ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης δεν φαίνεται «ζεστός» να έρθει στην Ελλάδα.

Ωστόσο η διοίκηση της «Ένωσης», φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη για το άκρο της επίθεσης που να είναι δυνατό όνομα και με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τρέχει αυτήν την περίοδο μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα αριστερά και είναι πολύ δύσκολη.

Πρόκειται για παίκτη που πήρε μέρος στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως και ο Μασούντ με τον Ιράν και έχει υψηλό κασέ. Η ΑΕΚ έχει κάνει την πρόταση της, ωστόσο υπάρχει προς το παρόνσημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς στην ΑΕΚ έχουν επιδιώξει και τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής ώστε να παραμείνει μυστικό, ωστόσο μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ασχολείται με άλλους μεταγραφικούς στόχους και την Πέμπτη βρέθηκε στην Τρίπολη και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Αστέρα με την Ροβανιέμι. Κυρίως ήθελε να δει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίον έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και καιρό, ενώ υπο παρακολούθηση έχουν και τον Ντε Μπλάσις στην ΑΕΚ.

Να σημειωθεί τέλος ότι το νομοσχέδιο που αφορά την κατασκευή τουνέου γηπέδου θα περάσει από το Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής στις 29 ή στις 30 Ιουλίου. Εκτιμάται πως θα χρειαστούν δυο συνεδρίες πριν γίνει νόμος του κράτους.

exedra

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...