Η πιο τρελή selfie (video)

Ένας εφευρετικός και θαρραλέος, ο οποίος βρέθηκε στο BMO Field για να παρακολουθήσει το ματς του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, στην πρεμιέρα του ICC, έγραψε… ιστορία!
 
Ανυπόμονος, όπως φάνηκε, δεν… κρατήθηκε. Ήθελε απεγνωσμένα να βγάλει μία καλή selfie! Με ποιον θα μπορούσε να τη βγάλει και πότε; Ήθελε σίγουρα να είναι… μοναδική! Έτσι το αποφάσισε. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα στο BMO Field, και ενώ το παιχνίδι παιζόταν κανονικά, πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο!
 
Άρχισε να τρέχει προς το μέρος του captain Γιάννη Μανιάτη, φωνάζοντας το όνομά του! «Γιάννη! Γιάννη!». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έμεινε… αποσβολωμένος. Ενώ οι άνδρες της εταιρείας security του γηπέδου πλησίαζαν στο σημείο, ο νεαρός έφτασε τον captain. Κρατώντας το κινητό του ζήτησε να βγάλουν μία… selfie! Και χωρίς να χρονοτριβεί, το έκανε!
 
Ο Μανιάτης ξέσπασε σε γέλια, όπως και όλο το γήπεδο, το οποίο χειροκροτούσε τον νεαρό για την εφευρετικότητά του! Οι άνδρες της εταιρείας security του γηπέδου τον έφτασαν και μαζί του αποχώρησαν, ήρεμα και χωρίς… παρατράγουδα, αφού ο φίλαθλος του Ολυμπιακού ευχαριστούσε χαμογελαστός τον captain για τη μεγάλη χαρά που του έδωσε!
 
Δείτε το video


Σχετικά άρθρα