Στα άκρα ο Πουλίδο με Τίγκρες

«Ο Πουλίδο έχει χαλάσει τις τελευταίες μέρες όλα όσα πέτυχε με την Τίγκρες εδώ και τέσσερα χρόνια» σχολίασε ο Τούκα Φερέτι, προπονητής της Τίγκρες, τις τελευταίες εξελίξεις με τον Άλαν Πουλίδο και το θρίλερ που εκτυλίσσεται με τον Μεξικανό φορ. 
 
Ο σύλλογος του Μεξικού βλέπει ότι ο Πουλίδο αρνείται να προπονηθεί και πιέζει να φύγει για τον Ολυμπιακό και ανακοίνωσε ότι ο παίκτης θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, με άγνωστη την αντίδραση του 23χρονου άσου. 
 
Δηλώσεις κάνουν και παίκτες της Τίγκρες, όπως ο Αγιάλα που είπε πως «δεν ξέρω τι γίνεται με τον Άλαν, θέλω να γυρίσει σε εμάς γιατί είναι απαραίτητος». Ο προπονητής Φερέτι, πάντως, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι «ο Πουλίδο είναι χρήσιμος παίκτης αλλά όχι απαραίτητος»!
 
Το μπλέξιμο παραμένει μεγάλο και οι κινήσεις τακτικής διαρκείς, με τον Ολυμπιακό να περιμένει ότι ο παίκτης θα είναι σύντομα στη διάθεσή του παρά τη σκληρή στάση της Τίγκρες που επιμένει ότι έχει συμβόλαιο με τον Πουλίδο και ρήτρα 10 εκ. 
 
Την ίδια ώρα υπάρχει φημολογία για επαφές με την πλευρά του Εμπαγιέ Νιανγκ της Μίλαν, αλλά και σενάριο στην Αγγλία ότι ο Μήτρογλου θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό δανεικός από την Φούλαμ. 
 
Στο προσκήνιο είναι πάντα η περίπτωση του Βέλγου Φόσεν της Γκενκ, ενώ για την άμυνα φέρεται κοντά στον Ολυμπιακό ο Ισπανός Μποτία της Σεβίλλης. 

Σχετικά άρθρα