Αγιασμός και προετοιμασία για Μάιντζ

Τελέστηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αστέρα, ο αγιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 παρά του Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου.

Απευθυνόμενος προς την ομάδα του Αστέρα και με λόγια πατρικά ο Μητροπολίτης, τους συνεχάρη αρχικά για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του EUROPA LEAGUE και την ανοδική πορεία που έχει κάθε χρόνο η ομάδα, ενώ στη συνέχεια τους ευχήθηκε υγεία, πολλές επιτυχίες τη φετινή χρονιά και νίκη στον επόμενο αγώνα που θα δώσει ο Αστέρας στη Γερμανία.

Μετά τον αγιασμό, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος έδωσε στον Μητροπολίτη μία φανέλα του Αστέρα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Στάικος Βεργέτης στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα για να ξεκουραστούν, σήμερα επέστρεψαν στο γήπεδο

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον της Ροβανιέμι έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά πρόγραμμα προπόνησης που περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Χερόνιμο Μπαράλες που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Ροβανιέμι και ταλαιπωρείται από ένα βαρύ διάστρεμμα, ενώ ο νεοαποκτηθέντας τερματοφύλακας Τόμας Κοσίσκι έχει πάρει άδεια για να πάει στην πατρίδα του και να μαζέψει τα προσωπικά του είδη.

Η προετοιμασία του Αστέρα για τον πρώτο αγώνα με την Μάιντς θα ξεκινήσει ουσιαστικά αύριο Κυριακή με δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα γίνουν πρωινές προπονήσεις.

Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει για Γερμανία την Τετάρτη το πρωί. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Coface Arena» στο Μάιντς την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) και ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη την Πέμπτη 7 Αυγούστου στις 21:15(ώρα Ελλάδας).

Σχετικά άρθρα