Πιέζει ο Φόσεν για Ολυμπιακό

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται ο Γέλε Φόσεν που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι η Γκενκ θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις της ώστε ο ίδιος να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό. Ο 25χρονος Βέλγος σέντερ φορ τον οποίο θέλει και η Μίντλεσμπρο είπε ότι «δεν θα πρέπει να συγκρίνεται οικονομικά η περίπτωσή του με αυτές των Κουρτουά και Ντε Μπρίνε που ήταν σε πολύ μικρότερη ηλικία όταν έφυγαν από το Βέλγιο για την Αγγλία». 
 
Ο Ολυμπιακός είχε επαφές στον Καναδά για την περιπτωση του Εμπαγιέ Νιανγκ της Μίλαν, ο οποίος αυτή τη φορά εμφανίζεται περισσότερο θετικός σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν ώστε να παίξει στους πρωταθλητέ; Ελλάδας. 
 
Για τον Οσβάλντο οι Ιταλοί συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό που έχει διαψεύσει πολλές φορές ότι έχει ασχοληθεί με τον Αργεντινό άσο της Σουθάμπτον. 
 
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δήλωσε στην Νορβηγία ότι είναι απολύτω ςευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και ότι περιμένει το επόμενο φιλικό με την Μάντσεστερ Σίτι στην οποία είχε ενταχθεί προτού πάει στην Μπουντεσλίγκα. Και πρόσθεσε ότι όνειρό του μέσω του Ολυμπιακού είναι να παίξει ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ. 
 
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Γιάννη Σχοιναράκη ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη σχολή του συλλόγου στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Σχετικά άρθρα