Η Susan Sarandon ομολογεί ότι παίρνει ναρκωτικά, στα 67 της

27 Ιουλίου 2014

Ειλικρινά, η Σούζαν Σάραντον είναι μια γυναίκα που εκπλήσσει συχνά, θετικά και αρνητικά. Είναι τολμηρή, κούγκαρ και παίρνει ναρκωτικά. Τίποτα δεν την σταματάει στα 67 της χρόνια.

Σε μια μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο The Daily Beast ομολογεί ότι παίρνει ακόμη ναρκωτικά και ότι προτιμάει τα «μαγικά μανιτάρια» καθώς και ένα τσάι με την ονομασία Ayahuasca. Δηλώνει ότι αν οι άνθρωποι κάπνιζαν μαριχουάνα αντί να καταναλώνουν αλκοόλ ο κόσμος «θα ήταν πιο γλυκός».


Επιμένει μάλιστα στην εξής θεωρία: «Οι άνθρωποι δεν γίνονται άγριοι εξαιτίας της μαριχουάνας, δεν δέρνουν γι'αυτό το λόγο τη γυναίκα τους ή οδηγούν σαν τρελοί στο δρόμο. Απλά μένουν σπίτι τους και γελάνε πολύ».
Δηλώνει επίσης ότι της αρέσει να καταναλώνει ναρκωτικά κοντά στο Γκραν Κάνυον ή στο δάσος γιατί αυτό της επιτρέπει «να αναθεωρεί τη θέση της στο σύμπαν καθώς και ορισμένα πράγματα».


Μια άλλη εξομολόγηση της σταρ στην ίδια συνέντευξη είναι ότι υπήρξε ερωτευμένη με τον Ντέιβιντ Μπάουι το 1983. Κρατάει ακόμη μια πολύ γλυκιά ανάμνηση από τη σχέση τους αλλά αυτή δεν κράτησε γιατί εκείνη την εποχή δεν ήθελε να δεσμευθεί και να κάνει παιδιά.


Αυτό άλλαξε γιατί η Σάραντον ηρέμησε από τότε και έχει τρία παιδιά, την Εύα, 29 ετών, τον Τζακ 25 ετών και τον Μάιλς 22 ετών.

Eνα toyboy για την Σούζαν
Στα 67 της η Σάραντον βρήκε πάντως τον τρόπο να μένει αιωνίως νέα: το νέο της αμόρε Jonathan Bricklin είναι μόλις 35 ετών. Ο νεαρός κατάγεται από μεγαλοαστική οικογένεια των ΗΠΑ, πατέρας του είναι ο Malcolm Bricklin, μεγαλο-αντιπρόσωπος αυτοκινήτων, ο άνθρωπος που έφερε την Subaru και τα αυτοκίνητα Yugo στην Αμερική.

Λίγους μήνες νωρίτερα η Σάραντον χώρισε από τον διάσημο ηθοποιό Tim Robbins

Aλλά και η κόρη της Εύα φαίνεται ότι κληρονόμησε τα χαρίσματά της και την τάση για σκανδαλιές:Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ