Παπάζογλου: «Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό»

27 Ιουλίου 2014

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τη Λίβερπουλ έκανε και ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη συμμετοχή του συλλόγου στο ICC, όπως και για τη δική του προσπάθεια.
 
«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά. Δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι υπολογίσιμο μέγεθος πρωτίστως στην Ευρώπη και εν συνεχεία και σε ολόκληρο τον κόσμο».
 
Το ματς με τη Μίλαν ήταν πολύ θετικό. Μπορείτε να συνεχίσετε έτσι και στη Λίβερπουλ;
 
«Στο χέρι μας είναι. Με τη Μίλαν δείξαμε ομοιογένεια και σημαντική πρόοδο. Είμαστε δεμένοι παρότι δεν είμαστε ούτε ένα μήνα μαζί. Ξέρουμε ότι η Λίβερπουλ είναι σπουδαίος αντίπαλος που προέρχεται από την Αγγλία όμως νομίζω ότι θα παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε».
 
Σε προσωπικό επίπεδο; Πως κυλάει η προσαρμογή σου στην ομάδα;
 
«Δένομαι ολοένα και περισσότερο με την ομάδα, συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο. Νιώθω καλά, το κλίμα είναι υπέροχο και θέλω και εγώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω τον Ολυμπιακό».
 
Θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια τους ομογενείς;
 
«Όπου και αν έχουμε πάει έχουμε εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Παντού υπάρχουν οι φίλαθλοί μας, οι οποίοι αγαπούν πάρα πολύ αυτή την ομάδα και το εισπράττουμε και εμείς! Θέλουμε να δώσουμε και εμείς στον κόσμο όση περισσότερη χαρά γίνεται».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ