Κωστούλας: «Κοντά σε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά»

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά, βρίσκεται ο Παναιτωλικός όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κωστούλας. Ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου μίλησε για τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς αλλά και για το φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα στο ραδιοφωνικό σταθμό “novaσπορ”:

Για το χθεσινό (26/07) φιλικό του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από ένα φιλικό, διότι είναι διαφορετικές οι συνθήκες αλλά είδαμε μερικά πράγματα».

Για το αν είναι κοντά σε κάποια μεταγραφή: «Έχουμε μια μεταγραφή την οποία περιμένουμε να τελειώσει, είμαστε στο τελικό στάδιο και απομένουν οι υπογραφές. Έχουμε ψάξει και για δυνατά ονόματα κι έχουμε κάνει επαφές, έχουμε μιλήσει με έναν επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά κι έχουμε ελπίδες».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Έχουμε πει σε όλο τον κόσμο πως ξεκινώντας την κάθε χρονιά λέμε πως στόχος είναι η παραμονή και γι’ αυτό παλεύουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και τους αντιπάλους, ώστε να κοιτάξουμε αν μπορούμε να θέσουμε υψηλότερο στόχο».

Για το φετινό πρωτάθλημα και τη μάχη της κορυφής: «Βλέπω πως υπάρχει μια ποιοτική αναβάθμιση σε αρκετές ομάδες που έχουν κάνει μεταγραφές και στοχεύουν παραπάνω όπως ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πανθρακικός, η Καλλονή και η SKODA Ξάνθη. Όλοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους για να σταθούν στην κατηγορία. Σε ό,τι αφορά την κορυφή, ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει και φέτος μια ομάδα που θα ξεχωρίσει. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις μεταγραφές του αλλά δεν νομίζω να έχει βάλει στόχο το πρωτάθλημα, έχει ακόμα προβλήματα».

Σχετικά άρθρα