"Έπρεπε να φύγω από τον Αρη !!!

27 Ιουλίου 2014

Βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε στον Άρη ο Σωκράτης Διούδης επεσήμανε πως δεν σκέφτηκε λεπτό να μείνει στους κίτρινους και με το που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα είχε ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.

«Είναι μεγάλο βήμα για μένα, το οποίο νιώθω ότι κάνω την κατάλληλη στιγμή. Πλέον ξέρω οτι θα δουλέψω υπό καλύτερες συνθήκες, πιο επαγγελματικές. Θα ξαναβρώ την ηρεμία μου και το κυριότερο είναι ότι θα σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο και το πώς θα βελτιωθώ μέσα από την δουλειά. Νιώθω έτοιμος και αυτός είναι ο λόγος που το είχα πάρει απόφαση να φύγω από τον Άρη και την Ελλάδα» επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Είμαι τέλεια! Οι άνθρωποι της Μπριζ και οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν λες και με γνωρίζουν χρόνια. Αυτό θα με βοηθήσει να εγκλιματιστώ γρηγορότερα και να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, στην νέα μου ζωή αν θέλετε. Νιώθω σαν να έχω έρθει στον παράδεισο».

Όσο για την απόφασή του να φύγει από τον Άρη, σημείωσε:«Δεν θα λαϊκίσω και θα σου πω ότι δεν σκέφτηκα λεπτό να μείνω στον Άρη. Με το που ολοκληρώθηκε το περυσινό μαρτύριο σκεφτόμουνα το μέλλον μου μακρυά από τον Άρη και την Ελλάδα. Ένιωθα ότι ήρθε η στιγμή μου να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην Ευρώπη. Ο Άρης δεν είχε να μου προσφέρει κάτι περισσότερο και δεν είχα να κερδίσω κάτι εγώ από τον Άρη. Οπότε έπρεπε να φύγω! Ήξερα ότι υπήρχε ενδιαφέρον από συλλόγους της Ευρώπης, γι' αυτό κι άρχισα να κάνω σκέψεις για το εξωτερικό. Δεν σου κρύβω ότι αγχώθηκα μέχρι να έρθει η επίσημη πρόταση από την Μπριζ. Αλλά, όλα καλά…».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Η μεταγραφή μου θα με βοηθήσει να βελτιωθώ σαν τερματοφύλακας για να κάνω το βήμα παραπάνω. Είμαι μία εβδομάδα εδώ και μπορώ να διακρίνω τις διαφορές στην δουλειά που γίνεται. Όχι μόνο στην θέση μου, γενικότερα στο πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο έξω. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Αλλά όπως σου είπαμε είμαι έτοιμος. Εδώ υπάρχει οργάνωση, προγραμματισμός, σχεδιασμός. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του».

Ερωτηθείς για το αν του λείπουν οικογένεια και φίλοι, απάντησε: «Δεν μπορώ να σου πω εάν μου λείπουν ήδη οι δικοί μου άνθρωποι. Είμαι μόλις μία εβδομάδα εδώ. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο στην αρχή. Για να πετύχεις όμως αυτό που θέλεις και ονειρεύεσαι χρειάζεται να κάνεις θυσίες. Και είμαι έτοιμος να τις κάνω. Ελπίζω πως δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Όπως σου είπα έχω συναντήσει μια οικογένεια στην Μπριζ και αυτό θα με βοηθήσει στην συνέχεια. Αλλά ακόμη δεν μπορώ να αντιληφθώ την διαφορά το να είσαι με τους γονείς σου, τους φίλους σου, από το να είσαι εντελώς μόνος σε μια ξένη χώρα. Θα τα καταφέρω».

Σχετικά με το καθημερινό του πρόγραμμα, τόνισε: «Το πρόγραμμα μου αυτές τις ημέρες είναι συγκεκριμένο. Για να περάσει η ώρα δεν πάω βόλτα στην πόλη, ούτε για καφέ έχω πάει ακόμη! Θα έχω χρόνο για όλα αυτά. Προς το παρόν με ενδιαφέρει να βελτιωθώ και να κερδίσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Με το που θα ξυπνήσω το πρωί πηγαίνω στο γήπεδο. Από τις εφτά μέχρι τις δύο το μεσημέρι την βγάζω εκεί. Με προπόνηση και ιδιαίτερα μαθήματα ώστε να εγκλιματιστώ στα θέλω της ομάδας μου και του προπονητή μου το συντομότερο. Έτσι περνάει η μέρα μου και οι ώρες μου. Μετά απλά ξεκούραση στο δωμάτιο».

filathlos

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ