Νέος θρίαμβος για τον Ολυμπιακό !!!

27 Ιουλίου 2014

Ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ στην κολύμβηση, αφού μετά το πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, το οποίο είχε κατακτήσει από τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης στον Άλιμο, κατάφερε την Κυριακή να γίνει πρωταθλητής και στη γενική βαθμολογία των κατηγοριών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν την πρώτη θέση στη γενική βαθμολογία στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων και πρώτευσαν στους Εφήβους, ένας θρίαμβος που, αν δεν είναι ανεπανάληπτος, είναι σίγουρα αφορμή για γιορτή, διότι η ακαδημία έχει κάνει αισθητά βήματα προόδου. Ο Ολυμπιακός δεν επικράτησε μόνο στη γενική βαθμολογία, αλλά και στους Εφήβους: στις αποστάσεις του υπτίου πήρε 9 μετάλλια (!), δηλαδή δεν άφησε άλλο σύλλογο να πάρει σε αυτό το είδος, ενώ συνολικά πήρε 17. Μετά την επιτυχία των Νεανίδων ήρθαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού για να αναδείξουν τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία, έστω κι αν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διοργάνωσης, ο Απόστολος Χρήστου, ήρθε πέρυσι στην ομάδα. Σημασία έχει ότι η ομάδα είχε και τα δικά της παιδιά.

Δεν έχει άδικο να λέει ο αρχιπροπονητής της ομάδας κολύμβησης, Νίκος Γέμελος, ότι «ο Ολυμπιακός είναι εδώ και έχει παρόν και πολύ μέλλον. Δίκαια είναι ο αυτοκράτορας της ελληνικής κολύμβησης».

 

gavros.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...