Περιμένει άμεσα τον Πουλίδο

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις για τη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής φορ αναμένεται με την οιγένειά του στην Αθήνα και ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει τάχιστα όλες τις διαδικασίες έτσι ώστε ο Πουλίδο να είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί από τον Μίτσελ στα ματς της ομάδας. 
 
Οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να ζητήσουν τη συνδρομή της FIFA λόγω της στάσης που τηρεί η Τίγκρες, προκειμένου ο Πουλίδο να πάρει προσωρινή άδεια συμμετοχής στους αγώνες μέχρι να ξεκαθαρίσει νομικά η υπόθεση.
 
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει σε προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού με τον Εμπαγιέ Νιανγκ της Μίλαν στο προσκήνιο, όπως και τον Γέλε Φόσεν που δεν έπαιξε με την Γκενκ για το βελγικό πρωτάθλημα και μπαίνει στην τελική ευθεία και η δική του υπόθεση «για Ολυμπιακό ή Μίντλεσμπρο».  Την ίδα ώρα στην Αγγλία επιμένουν στο σενάριο επιστροφής Μήτρογλου, με δανεισμό από την Φούλαμ. 
 
Για την άμυνα ο Αλμπέρτο Μποτία είναι «κλεισμένος» και απομένει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Μανωλά, με πηγές στην Ιταλία να υποστηρίζουν ότι η Ρόμα έχει κάνει σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση απόκτησης του Έλληνα διεθνή στόπερ. 

Σχετικά άρθρα