Έδειξε τις παγίδες ο Αναστασίου

Τον τρόπο παιχνιδιού της Σταντάρ Λιέγης γνωρίζουν πια πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Φρόντισε γι’ αυτό ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος έδειξε την Κυριακή ένα 20λεπτο DVD με όλα εκείνα τα στοιχεία της βελγικής ομάδας από την πρόσφατη αναμέτρησή της με τη Σαρλερουά, τα οποία πρέπει να γνωρίζουν οι Πράσινοι.

Το Τριφύλλι είχε άνθρωπο στη Λιέγη, τον Στιβ Ρούτερ, βοηθό του Αναστασίου και ειδικό αναλυτή όλων των αντιπάλων των Πρασίνων. Ο Άγγλος προπονητής ξεχώρισε όλες τις παγίδες που επιφυλάσσει το παιχνίδι της Σταντάρ και ο Αναστασίου χρησιμοποίησε το DVD που έφτιαξε ο Ρούτερ για να υπογραμμίσει στους παίκτες του τι ακριβώς πρέπει να κάνουν στην αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης.

Ο Αναστασίου θα καταλήξει για την ενδεκάδα μετά και το τέλος της αυριανής προπόνησης. Οι δέκα της Λιέγης δείχνουν δεδομένοι. Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ έχουν θέση στην ενδεκάδα. Κρίνεται μεταξύ του Λαγού και του Πράνιτς ποιος θα συμπληρώσει την 11άδα. Μαζί θα κρίνει και το σύστημα. Ο Λαγός θα… φέρει το 4-2-3-1 ενώ ο Πράνιτς το 4-4-1-1. Η απόφαση θα ληφθεί την τελευταία στιγμή.

Σχετικά άρθρα