Η Νικήτρια που κέρδισε τα βιβλία της Λένας Μαντά από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

28 Ιουλίου 2014

Η τυχερή μας αναγνώστρια είναι η 27χρονη Μαγούλη Γεωργία ή οποία μετακόμισε μαζί με τον άντρα και τα παιδιά της στην όμορφη Κέρκυρα πριν από έξι μήνες. Απόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Πληροφορικής.

Σας παραθέτουμε το εμαίλ που μας έστειλε για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά της λόγια σχετικά με την προσπάθεια που κάνουμε στο boro.gr

"Καλησπέρα,

Θα ήθελα να συμμετέχω στο διαγωνισμό για τα βιβλία της κυρίας Μαντά. Πριν όμως από αυτό θέλω να σας πω δυο πράγματα που ήθελα από καιρό.

Λόγω των ατελείωτων δυσκολιών που ζούμε ως χώρα και των επιπτώσεων που έχει αυτό στις ζωές μας, για να ξεχαστώ χάζευα συνέχεια site lifestyle ενδιαφέροντος κλπ για να περνά η ώρα. Συχνά έκλεινα τα site δυσαρεστημένη και νευριασμένη για την "πραγματικότητα" ή μάλλον "εκτός πραγματικότητας" της ζωής και των "Διασήμων" και των ανθρώπων που γράφουν για αυτούς. Κι έτσι αναζητούσα κάτι άλλο... έτσι έπεσα επάνω στο boro.gr! Εξεπλάγην! Πραγματικά, το ποιοτικότερο site που υπάρχει, που νοιάζεται αληθινά, που ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ το περιεχόμενο του! Ειδικά τα άρθρα ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ είναι γραμμένα από επιστήμονες με γνώσεις και όχι αρλούμπες και συμβουλές με βλακείες. Έβλεπα πάντα τις εκπομπές της Αννας και ας μου επιτραπεί ο ενικός δεν πίστευα ποτέ ότι είναι τόσο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ. Κι έτσι με αυτό το email θέλω να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. Πραγματικά, δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε τον αντίκτυπο όλης αυτής της ποιοτικής και χρήσιμης προσπάθειας. Μπαίνω καθημερινά αρκετές φορές και έχω και το app για το κινητό να χαζεύω πριν κοιμηθώ.

Και πάλι συγχαρητήρια ρε παιδιά, παραδείγματα σπανια στην εποχή μας.

Μαγούλη Γεωργία"


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Friedrich Nietzsche
Η Σκέψη της ημέρας
Friedrich Nietzsche