Κόνιαρης: «Δεν με χτύπησε»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Αντώνης Κόνιαρης με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας διέψευσαν ότι υπήρξε χειροδικία του προπονητή προς τον γκαρντ της Εθνικής Εφήβων στο επεισόδιο που έγινε 22’’ πριν την λήξη της δεύτερης παράτασης του σημερινού αγώνα κόντρα στην Ισπανία, για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18, που γίνεται στην Τουρκία.

«Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή και ειδικά ένα παιδί 18 ετών», τόνισε ο προπονητής της ελληνικής ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου και υποστήριξε: «Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα από τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής».

«Σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ», ήταν η δήλωση του Κόνιαρη όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ. «Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά», συνέχισε ο 17χρόνος γκαρντ, που πρόσφατα μετακινήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό και ισχυρίστηκε ότι: «Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί»….

Σχετικά άρθρα