Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε ξύδι και μουστάρδα

29 Ιουλίου 2014

Τρόπος παρασκευής, συστατικά και πληροφορίες

  1. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε ροδέλες, το βάζουμε σ’ ένα μπόλ και το μαρινάρουμε στο ξύδι και τη μουστάρδα για 8 ώρες.
  2. Ζεσταίνουμε σ’ ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλετάκια.
  3. Τα διατηρούμε ζεστά σ’ ένα βαθύ πιάτο.
  4. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το αλεύρι.
  5. Μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε το ζωμό.
  6. Βάζουμε τα φιλετάκια σε ένα πυρέξ κι από πάνω ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια με το ζωμό.
  7. Αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
  8. Τα σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.
  • 1 κιλό ψαρονέφρι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ. σούπας αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι ζωμό από κοτόπουλο
  • 1/2 φλιτζάνι μουστάρδα
  • 1 φλιτζάνι ξύδι
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup
Τα νέα της ημέρας
10:34 Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup