Αναχώρηση και επιστροφή στη βάση (pics)

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι χωρίς προβλήματα.
Ο Φώτης Κατσικάρης και οι παίκτες του έμειναν στο Καρπενήσι για μία εβδομάδα και το πρωί της Τρίτης (29/07) αναχώρησαν και επιστρέφουν στην βάση τους. Η συνέχεια θα δοθεί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Μαρούσι. Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά όπου ο Κατσικάρης και όλο το τεχνικό επιτελείο θα έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της ομάδας.
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ταλαιπωρείται από μία θλάση στους κοιλιακούς και με την επιστροφή στην Αθήνα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.
Η Εθνική ομάδα έχει προγραμματίσει το Σαβατοκύριακο 8-10 Αυγούστου να μεταβεί στην Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Πο, για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά με τις ομάδες της Γαλλίας, της Σερβίας και της Κροατίας. Στα φιλικά θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα αλλά θα μπουν και οι τελευταίες πινελιές.
Στις 16 με 18 Αυγούστου η γαλανόλευκη θα ταξιδέψει στο Κάουνας της Λιθουανίας για να λάβει μέρος σε άλλο ένα διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή των ομάδων της οικοδέσποινας Λιθουανίας, της Σλοβενίας και της Νέας Ζηλανδίας. Τέλος στις 20 και 22 Αυγούστου η Ελλάδα θα δώσει φιλικούς αγώνες με την Τουρκία, σε ΟΑΚΑ και Κωνσταντινούπολη.

All packed and ready to go! Έτοιμοι για αναχώρηση … #Spain2014 pic.twitter.com/pDa3DsbSyX
— Hellenic Basketball (@HellenicBF) July 29, 2014

Καρπενησι τελος!
— vlado jankovic (@vjankovic12) July 29, 2014

1ο στάδιο προετοιμασίας τέλος!! Επιστροφή στην πρωτεύουσα!! Το καραβάνι ξεκίνησε!! #hellas #spain2014… http://t.co/aKSANVTGCv
— George Bogris (@bogrinho) July 29, 2014

Σχετικά άρθρα