Πρόβλημα στύσης: Και αν ο άνδρας διστάζει να πάει στο γιατρό;

29 Ιουλίου 2014
Χριστίνα, 45 ετών ρωτά

Αναγνώστριά μας ζητά τη συμβουλή των ειδικών: 

Ο άντρας μου δεν εχει στύση: Πως θα τον πείσω να πάει σε γιατρό είναι 48 ετών. Αρνείται να το παραδεχτεί. Αρχίζουμε να έχουμε πρόβλημα στη σχέση μας. 

Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας στη Μαρία Φωτιάδου.

Mαρία Φωτιάδου

Πολλές φορές οι άνδρες έχουν άσχημη σχέση με τους ιατρούς. Είναι όμως και το συγκεκριμένο ζήτημα που μπορεί να τους αποτρέπει είτε γιατί ντρέπονται είτε γιατί το θεωρούν ταμπού για οποιονδήποτε λόγο. Βασικά μπορεί η αναγνώστρια να δείξει το καλό παράδειγμα, γιατί εμείς γινόμαστε πάντα παραδείγματα για τους άλλους. Να του δείξει ότι και εκείνη πάει σε γιατρό για τα δικά της γυναικολογικά ζητήματα και ότι ενδιαφέρεται για να είναι υγιής και για να έχουν μια υγιή σχέση. Μπορεί επίσης να τον βοηθήσει να επιλέξει κάποιον γιατρό που αν εμπιστεύεται γιατί είναι και το θέμα της εμπιστοσύνης στον γιατρό πολλές φορές που αποτρέπει έναν άνδρα να μιλήσει για το πρόβλημά του. Να μην το πει σαν διαταγή: Πρέπει να πας γιατί έχεις πρόβλημα, γιατί με τον αρνητισμό δεν θα κατάφέρει τίποτα απολύτως. Απλά θα πρέπει να τον παροτρύνει να κάνει ένα τσεκ απ όπως όλοι κάνουν για την υγεία τους. Και να του πει ότι είναι καλό όχι μόνο για το σεξουαλικό κομμάτι αλλά και γενικότερα για την υγεία του. Να του πει ότι είναι μια απλή εξέταση, που μπορεί να δώσει λύση και γιατί να μην το κάνει. Να μην αναφέρεται όμως στη λέξη πρόβλημα και τον κάνει να νιώσει άσχημα. 


 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Geo ***** ****
23:30 Σάββατο 2/08/2014
γεια σας είμαι 32 ετώνξεκίνησα να έχω στυτική δυσλειτουργεία πριν 910 μήνες μετά από λίγο εμφανήστικε επίσημα μία προστατίτιδα οξεία ακολουθήθηκε παρόλα αυτά θεραπεία με Tavanic και Omnic Tocas για τρεις μήνες εν τέλει σε συνεργασία με ιδιώτη γιατρό και παρότι που οι επαναληπτικές εξετάσεις δεν έδειξαν μικροοργανισμούς ή οτιδήποτε έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε ή στύση δεν έχει επανέλθει και το σπέρμα ενώ εμφανησιακά δεν παρουσιάζει τίποτα ύποπτο ως προς το χρώμα δεν έχει κιτρινίλες άιμα κλπ είναι πολύ πηχτό και έχει μυρωδιά χλώριου εφόσων οι καλλιέργειες ούρωνσπέρματος και οι υπέρηχοι δεν δείχνουν να υπάρχει κάτι πλέον στον προστάτηνεφρά κλπ όπως και οι υπόλοιπες εξετάσεις ορμονικές κλπ τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω την όλη την κατάσταση προς το παρόν για τις σεξουαλικές μου συνευρέσεις χρησιμοποιώ cialis των 5mg αλλά και αυτό άλλες φορές λειτουργεί κάποιες όχι συμβαίνει κάποιες φορές σας ευχαριστώ πολύ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mary Anne Radmacher
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Anne Radmacher