Αξίζει να περιμένεις για ένα παγωμένο παρφέ

29 Ιουλίου 2014
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

200 γρ. γιαούρτι TOTAL
275ml κρέμα γάλακτος
4 κρόκους αυγών
100 γρ. ζάχαρη
50ml ουίσκι ή μπράντι
Λίγες σταγόνες βανίλια
185 γρ. μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο, λιωμένη

  • Χτυπάτε την κρέμα μέχρι να αφρατέψει.
  • Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Προσθέτετε το ουίσκι, τη βανίλια και το γιαούρτι TOTAL.
  • Ρίχνετε μέσα στο μείγμα αυγών τη λιωμένη σοκολάτα και στη συνέχεια τη χτυπημένη κρέμα και ανακατεύετε.
  • Στρώνετε μια φόρμα κέικ με διαφανή μεμβράνη, αδειάζετε μέσα το μείγμα και τοποθετείτε στο ψυγείο για 5 ώρες.
  • Αναποδογυρίζετε τη φόρμα σε ένα πιάτο και αφήνετε στο ψυγείο για άλλη 1 ώρα πριν σερβίρετε.

recipes.greece.fage.eu

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ