Αξίζει να περιμένεις για ένα παγωμένο παρφέ

<div class="headrow">
<div class="col1">ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ</div>
<div class="col2">ΕΚΤΕΛΕΣΗ</div>
</div>
<div class="col1">
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>200 γρ. γιαούρτι TOTAL<br />275ml κρέμα γάλακτος<br />4 κρόκους αυγών<br />100 γρ. ζάχαρη<br />50ml ουίσκι ή μπράντι<br />Λίγες σταγόνες βανίλια<br />185 γρ. μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο, λιωμένη</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="col2">
<ul>
<li>Χτυπάτε την κρέμα μέχρι να αφρατέψει.</li>
<li>Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Προσθέτετε το ουίσκι, τη βανίλια και το γιαούρτι TOTAL.</li>
<li>Ρίχνετε μέσα στο μείγμα αυγών τη λιωμένη σοκολάτα και στη συνέχεια τη χτυπημένη κρέμα και ανακατεύετε.</li>
<li>Στρώνετε μια φόρμα κέικ με διαφανή μεμβράνη, αδειάζετε μέσα το μείγμα και τοποθετείτε στο ψυγείο για 5 ώρες.</li>
<li>Αναποδογυρίζετε τη φόρμα σε ένα πιάτο και αφήνετε στο ψυγείο για άλλη 1 ώρα πριν σερβίρετε.</li>
</ul>
<p>recipes.greece.fage.eu</p>
</div>

Σχετικά άρθρα