Γιαούρτι με με δημητριακά και κομπόστα ροδάκινο

29 Ιουλίου 2014

Υλικά

Για 1 άτομο

250 γραμμάρια γιαούρτι
1/4 της κούπας ψιλοκομμένα φρούτα κομπόστα ροδάκινο ψιλοκομμένη
1/4 κούπα γκρανόλα (Νιφάδες βρώμης με αποξηραμένα φρούτα)
1/4 κούπα ψημένα καρύδια και αμύγδαλα
1 κουταλια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)

 

 

 

Εκτέλεση

Σε ένα  μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι μαζί με το εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε  για να καλύψει το κάτω μέρος του μπολ.
Προσθέστε το ψιλοκομμένο φρούτα στην κορυφή.
Γαρνίρετε με τη γκρανόλα και τα ψημένα καρύδια ή αμύγδαλα.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ