Τέλος φευγει απο τον Ολυμπιακό !!!

29 Ιουλίου 2014

Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, δήλωσε στο «TuttoMercatoWeb.com» πως ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Δεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Γιουβέντους ωστόσο διευκρίνισε ότι ο Έλληνας άσος θα αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν ξέρω κάτι για τη Γιουβέντους. Ίσως έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό αλλά όχι με εμάς.Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Το κόστος της μεταγραφής δεν το γνωρίζω εγώ αλλά μόνο ο Ολυμπιακός» τόνισε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Αυτόματα με την πώληση του Μανωλά, ανοίγει ο δρόμος και για τον ερχομό ενός μεγάλου ονόματος στην επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Ρομπίνιο, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες είχαν άμεση συνάρτηση με την πώληση του Μανωλά. Ακόμη και αν δεν αποκτηθεί πάντως ο Βραζιλιάνος επιθετικός, το μεγάλο όνομα που επιθυμεί να φέρει στον Πειραιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έρχεται πλέον πιο κοντά με την πώληση του Μανωλά.


coppa

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...