Χωρίς Ούμπιντες ο Ατρόμητος

Την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους για την αναμέτρηση της Πέμπτης (31/07, 21:30) κόντρα στη Σαράγεβο ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου. Μετά από το πέρας της απογευματινής προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βοσνία και στην οποία δεν συμμετέχει τελικά ο Χαβιέρ Ούμπιντες. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί ενόψει φυσικά και της ρεβάνς στην Αθήνα. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Θεολόγου, Εγκουέμ και Λημνιός.

Η αποστολή: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Νάστος, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Τάτος, Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φάμπιο, Παπασπύρος.

Η αποστολή του Ατρόμητου θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης με προορισμό την πρωτεύουσα της Βοσνίας με πτήση τσάρτερ στις 12.30.

Το απόγευμα στις 19.30 τοπική ώρα (20.30 Ελλάδας) η ομάδα θα προπονηθεί στο «Asim Ferhatovic Hase Stadion». Μισή ώρα νωρίτερα θα γίνει συνέντευξη τύπου και θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του τύπου ο προπονητής Γιώργος Παράσχος και ο αρχηγός Βαγγέλης Νάστος.

Σχετικά άρθρα