Ερασιτέχνης Άρη κατά ΚΑΕ για την πώληση του Μποχωρίδη!

Εναντίον της ΚΑΕ Άρης καταφέρθηκε ο Γιώργος Ραμπότας, τεχνικός διευθυντής του Ερασιτέχνη και γυμναστής της ομάδας μπάσκετ επί «Αυτοκρατορίας», στην δεκαετία του ’80, για την πώληση του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό!

Ο Ραμπότας σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «Arena FM 89,4» τόνισε ότι ο Ερασιτέχνης Άρης δεν ρωτήθηκε ποτέ για την παραχώρηση του Μποχωρίδη: «Ο Μποχωρίδης βγήκε από τα τμήματα υποδομής του Άρη, είναι ένα δικό μας παιδί. Δεν συμφωνήσαμε με την πώληση του, θεωρούμε πως πάνω του θα μπορούσε να χτιστεί μια νέα ομάδα. Δεν έχουμε δικαίωμα ως Ερασιτέχνης να εκφράζουμε την άποψη μας; Εμείς δεν είμαστε εδώ για να λέμε «ναι» σε όλα».

«Η ΚΑΕ Άρης έχει σημαντικά προβλήματα τα οποία βάζει κάτω από το χαλί», συνέχισε την κριτική ο Ραμπότας και σημείωσε ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαπραγμάτευση για την πώληση του Μποχωρίδη: «Στην ΚΑΕ δεν είναι περισσότερο Αρειανοί από εμάς. Τι πρέπει όμως να κάνουμε; Να βγαίνουμε και να λέμε «καλά κάνατε πού τον δώσατε τον παίκτη;». Δεν ενημερωθήκαμε καν. Δεν μας πήραν ούτε ένα τηλέφωνο. Κι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο Χάρης Παπαγεωργίου, μια παλιά δόξα του συλλόγου εξέφρασε έναν προβληματισμό, δυσαρεστήθηκε με τους χειρισμούς που έγιναν. Θα μπορούσε να γίνει μια καλύτερη διαπραγμάτευση».

Σχετικά άρθρα