Βεργέτης:«Ματς πρόκλησης, φιλοδοξίας και καριέρας»

Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε πως ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει πέρα από τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα, να σημειώσει και κάποιο γκολ, κόντρα στη Μάιντς. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι κατά την αναχώρηση του Αστέρα για τη Γερμανία, πως η ομάδα του θα προσεγγίσει διαφορετικά το συγκεκριμένο ματς, συγκριτικά με τις αναμετρήσεις με τη Ροβανιέμι. Η αποστολή του Αστέρα αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τη Γερμανία, όπου την Πέμπτη (21.30) θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Στέφανου Καπίνο.
Αρχικά, ο Βεργέτης δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι: «Είναι ένα ραντεβού με την ιστορία. Ένα παιχνίδι πρόκληση, φιλοδοξία και καριέρας για τους παίκτες. Ωραίες εμπειρίες αυτές. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να τις χαιρόμαστε, πέρα του επαγγελματισμού μας».
Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Η εποχή δε βολεύει από κάθε άποψη. Όσο το μοντάρισμα της ομάδας είναι σε διαδικασία και δεν έχει ολοκληρωθεί και με έναν θεωρητικά πιο αδύνατο αντίπαλο να παίζεις προβληματίζεσαι και σίγουρα δυσκολεύεσαι. Όμως εμείς είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε ότι αυτή είναι η δουλειά μας, αυτές είναι οι συνθήκες τη δεδομένη χρονική περίοδο και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε μέσα από αυτές τις συνθήκες».
Σχετικά με τον στόχο του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με τη Μάιντς τόνισε: «Θα κυνηγήσουμε και τα δυο. Δηλαδή όταν δεν έχουμε τη μπάλα, να κρατήσουμε το μηδέν και όταν έχουμε τη μπάλα, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ».
Τέλος, ο Βεργέτης μίλησε για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Δεν είναι πολλές οι ημέρες που δουλέψαμε μετά το δεύτερο παιχνίδι με τη Ροβανιέμι, όμως είναι διαφορετικό το ύφος και το στυλ που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουν και πιστεύω να βγει».

Σχετικά άρθρα