Θα κερδίσει ο Ολυμπιακος τον παίχτη !!

30 Ιουλίου 2014

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα του Άλαν Πουλίδο και της Τίγκρες στο Μεξικό, μόνο που με την πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός, αλλά και τις αντιδράσεις του ποδοσφαιριστή, αποκαλύφθηκε μια... πλεκτάνη που ίσχυε και ισχύει στο Μεξικό, αναγκάζοντας κατά κάποιον τους παίκτες να είναι δέσμιοι με τις ομάδες τους.

Κάτι τέτοιο έκανε και η Τίγκρες, η οποία διαφορετικό συμβόλαιο κατέθεσε στη Λίγκα και διαφορετικό στον ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού. Να γιατί οι Μεξικανοί λένε πως έχει συμβόλαιο και πως ο Ολυμπιακός δεν έχει. Πολύ απλά, γιατί η FIFA αναγνωρίζει τα συμβόλαια των Π.Ο. των χωρών.

Όταν λοιπόν αποκαλυφθεί η πλαστογραφία που έχει γίνει, τότε όλοι στην Τίγκρες κινδυνεύουν με βαριές καμπάνες και τσουχτερά πρόστιμα. 

Στον Ολυμπιακό λοιπόν γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι έχει γίνει, είναι έτοιμοι για τα πάντα, ακόμα και να χρησιμοποιήσουν το δεδικασμένο που υπάρχει στην περίπτωση της Μπόκα Τζούνιορς και του Καρντόζο, που χρησιμοποιούσε έναν κανονισμό που δεν αναγνώριζε η FIFA προκειμένου να του ανανεώνει το συμβόλαιο.

gavros

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...