Στην Ινδία και ο Τρεζεγκέ

Μετά και τον Ρομπέρ Πιρές, στο πρωτάθλημα της Ινδίς θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Πιούν Σίτι! Ο Γάλλος σέντερ φορ, που είχε δεχθεί κρούση και από τον Αστέρα Τρίπολης, θα βρει μάλιστα στη νέα του ομάδα και τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο .

Η νεοσύστατη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ γράφοντας στην ιστοσελίδα της: «Γειά σου Νταβίντ Τρεζεγκέ, καλωσόρισες στην Πιούν Σίτι και το Ινδικό πρωτάθλημα».

Να αναφέρουμε πως ο Νταβίντ Τρεζεγκέ (έχει ρίζες από την Αργεντινή), ο οποίος έκανε στην Ευρώπη, σπουδαία καριέρα στη Μονακό και στην Γιουβέντους, το 2011 φόρεσε τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, ενώ την περσινή χρονιά έπαιζε στην Νιούελς Ολντ Μπόις, με την οποία είχε ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, αλλά κατήγγειλε την σύμβαση…  

Ο πρώην διεθνής άσος αποφάσισε, λοιπόν, και αυτός να παίξει στο ινδικό πρωτάθλημα, όπου έχουν βρει… στέγη μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, που οδεύουν προς την ολοκλήρωση της καριέρας τους, όπως ο Ρομπέρ Πιρές, ο Φρέντι Λιούνμπεργκ και ο Λουίς Γκαρσία.

Σχετικά άρθρα