Νίκη στη… βροχή με Ίλιτς

Υπό έντονη βροχόπτωση πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Βέροιας και του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων έδειξε πιο έτοιμη από τη “Βασίλισσα του Βορρά’ και με το γκολ του Ίλιτς στο 15′ έπειτα από ασίστ του Γιάκου πήρε τη νίκη με σκορ 1-0. Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ στο 35′ όταν ο Ίλιτς έβγαλε τετ α τετ τον Τσουκαλά, ο οποίος όμως πλάσαρε πάνω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 46′ έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία της όταν το πλασέ του Μπεν μέσα από την περιοχή κατέληξε στο δοκάρι και το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ παρέμεινε μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια: Χίναρντ, Κατσούλης (46′ Ουνγιαλίδης), Αραγονές (46′ Μουρατίδης), Βέρτζος (85′ Ρογγότης), Όστοϊτς (84′ Μεληκιώτης), Βάσκες (46′ Μ. Παπαδόπουλος, 78′ Κάρλος Βίγια, υπό δοκιμήν), Παυλίδης (46′ Σέντρικ), Βεργώνης (46′ Τσιάμης), Καλτσάς (76′ Πρίσλεϊ, υπό δοκιμήν), Μπεν (70′ Μάνος), Ντόγος (46′ Μπαργκάν).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Γιάκος, Ιλιτς.

Από το 72′ και μετά αγωνίστηκαν οι: Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Στρούνα, Κρητικός, Χαρίσης, Αυγενικού, Ηλιάδης, Νάκος, Σαπαλιδης, Ιωαννου.

Σχετικά άρθρα