Ανατροπή στην υπόθεση Μήτρογλου! ωωωωωω!!!!

31 Ιουλίου 2014

Ανατροπή στην υπόθεση Μήτρογλου! Στην Τουρκία αποκαλύπτουν σε σημερινά τους ρεπορτάζ ότι οι προσπάθειες της Τραμπζονσπόρ έπιασαν τόπο και ο Έλληνας επιθετικός θα αγωνίζεται στη γειτονική μας χώρα από τη νέα περίοδο!

H «Milliyet» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ είχε σειρά συναντήσεων με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του και «έκλεισε» τους τρεις από τους τέσσερις!

Στα «deal» συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Μήτρογλου, για τον οποίοι οι Τούρκοι αναφέρουν ότι συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες για διετές συμβόλαιο, έναντι 2.5εκατ ευρώ ετησίως! Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι και η συγκατάθεση της Φούλαμ, αν και στη γειτονική μας χώρας αισιοδοξούν πως η πρόταση των 7εκατ ευρώ που έχει στα χέρια της είναι υπεραρκετή για να ανάψει το «πράσινο φως»!

Στις διαπραγματεύσεις, εάν όντως ισχύει ότι υπάρχει συμφωνία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία των δύο ομάδων στην Αυστρία, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, αφού – εκτός των άλλων- είχαν τη δυνατότητα να καθίσουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο τραπέζι των συζητήσεων.

Αν οι πληροφορίες ευσταθούν, τότε ο Έλληνας επιθετικός θα μεταβεί εντός των επόμενων δύο ημερών στην Τουρκία για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του και ακολούθως να ανακοινωθεί επίσημα.

coppa

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....