Ανατροπή στην υπόθεση Μήτρογλου! ωωωωωω!!!!

31 Ιουλίου 2014

Ανατροπή στην υπόθεση Μήτρογλου! Στην Τουρκία αποκαλύπτουν σε σημερινά τους ρεπορτάζ ότι οι προσπάθειες της Τραμπζονσπόρ έπιασαν τόπο και ο Έλληνας επιθετικός θα αγωνίζεται στη γειτονική μας χώρα από τη νέα περίοδο!

H «Milliyet» αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ είχε σειρά συναντήσεων με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του και «έκλεισε» τους τρεις από τους τέσσερις!

Στα «deal» συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Μήτρογλου, για τον οποίοι οι Τούρκοι αναφέρουν ότι συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες για διετές συμβόλαιο, έναντι 2.5εκατ ευρώ ετησίως! Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι και η συγκατάθεση της Φούλαμ, αν και στη γειτονική μας χώρας αισιοδοξούν πως η πρόταση των 7εκατ ευρώ που έχει στα χέρια της είναι υπεραρκετή για να ανάψει το «πράσινο φως»!

Στις διαπραγματεύσεις, εάν όντως ισχύει ότι υπάρχει συμφωνία, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία των δύο ομάδων στην Αυστρία, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, αφού – εκτός των άλλων- είχαν τη δυνατότητα να καθίσουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο τραπέζι των συζητήσεων.

Αν οι πληροφορίες ευσταθούν, τότε ο Έλληνας επιθετικός θα μεταβεί εντός των επόμενων δύο ημερών στην Τουρκία για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του και ακολούθως να ανακοινωθεί επίσημα.

coppa

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +25654+64784 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Χρήματα και σχέσεις: 5 τρόποι για να μην υπάρξουν προβλήματα
Αφορμή καυγάδων και εντάσεων, το θέμα των...
«Η γλώσσα του σώματος στην κατάθλιψη»
Η μη λεκτική ή εξωλεκτική επικοινωνία...