Ολάντ-Γκαγιέ μαζί στις διακοπές- Εν αναμονή της δημόσιας εμφάνισης τους

31 Ιουλίου 2014

Πέρυσι είχαν κάνει χωριστά διακοπές με την Τριερβελέρ. Η πρώην πρώτη κυρία είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, μόνη της, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος είχε παραμείνει στα...πάτρια εδάφη. Φέτος δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί, αφού είναι κοινό μυστικό ότι θα απολαύσει τις διακοπές του με την αγαπημένη του Ζιλί Γκαγιέ.

Ο Ολάντ προβλέπεται να περάσει κάποιες μέρες στην Λαντέρν και να κάνει μια βόλτα στην Κορέζ, το εκλογικό του προπύργιο, επισκεπτόμενος για λίγο τον πρώην πρόεδρο Ζακ Σιράκ.

Θεωρείται πάντως βέβαιο ότι έχει προγραμματίσει μια δεκαήμερη απόδραση με την αγαπημένη του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα κατά την διάρκεια των πολυσυζητημένων αυτών διακοπών να δούμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού. Η επισημοποίηση μπορεί να γίνει στη Μουζέν στη νοτιοανατολική Γαλλία, όπου ο πρόεδρος διαθέτει βίλα και όπου είχε καταφύγει στα κρυφά πέρυσι το ζευγάρι, ή στη Ζερ στα νοτιοδυτικά, όπου η οικογένεια Γκαγιέ διαθέτει έναν…λιτό πύργο, το σατό Μπεράκ.

Όσο για τα σενάρια περί γάμου στις 12 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων του Ολάντ, ο ίδιος έχει αντιδράσει με χιούμορ, λέγοντας ότι «το μόνο που θα γιορτάσουμε εκείνη την ημέρα είναι τα γενέθλιά μου και τίποτα άλλο».

«Μπορείτε να φέρετε δώρο, δεν είναι ανάγκη να φέρετε συμπληρωματικά δώρα και κουφέτα» φέρεται να δήλωσε κατά την διάρκεια δέιπνου με δημοσιογράφους.

Αυτό βέβαια δεν πολυαρέσει στην Γκαγιέ η οποία μοιάζει να νιώθει άβολα με τον ρόλο της ερωμένης και λέγεται ότι πιέζει τον Ολάντ για…επισημοποίηση.

Εthnos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ