Ερμής στον Λέοντα, Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

31 Ιουλίου 2014
Την 1η Αυγούστου και ώρα 1:46 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, από το οποίο θα κάνει ένα πολύ σύντομο πέρασμα μέχρι και τις 15 Αυγούστου. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιριού, η νέα θέση του Ερμή στρέφει το ενδιαφέρον μας στις διακοπές, στην χαλάρωση, αλλά και στον έρωτα. Ωστόσο, όσοι εκ των πραγμάτων αναγκαστούν να παραμείνουν στο πόστο τους, θα έχουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουν και να διακριθούν, κάνοντας φυσικά τις ανάλογες προσπάθειες.
 
Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριούςΛέοντες,Τοξότες) και του Αέρα (ΔιδύμουςΖυγούς και Υδροχόους).

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Κρόνο

Την 1η Αυγούστου επίσης, η Αφροδίτη σχηματίζει δυο αντικρουόμενες όψεις που πρόκειται να μας επηρεάσουν το επόμενο διήμερο. Το τετράγωνο με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Η πρώτη όψη πρόκειται να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές, πιθανές απώλειες ή ακόμα και ατυχήματα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως από τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους) του δεύτερου δεκαήμερου, για τους οποίους μπορεί ακόμα και να σημάνει την οριστική διάλυση των σχέσεών τους.
 
Αντίθετα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την ίδια μέρα, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για σταθερότητα και πρόκειται να ανταμείψει όσους έχουν αγωνιστεί είτε για την σχέση τους, είτε για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Περισσότερο ωφελούνται από αυτή την όψη τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) τουδεύτερου δεκαήμερου.

Ερμής στον Λέοντα, Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με το σύντομο πέρασμα που θα κάνει ο Ερμής από το συμβατό ζώδιο του Λέοντα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, θα μπορέσεις να ξεφύγεις για λίγο από τις υποχρεώσεις σου και να απολαύσεις τις διακοπές σου και τον έρωτα, χωρίς ωστόσο να σταματήσεις να είσαι δημιουργικός και να σκέφτεσαι τις μελλοντικές σου επαγγελματικές ενέργειες. Ίσως μάλιστα η φυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε βοηθήσει να σκεφτείς κάποιες ιδέες, που θα εφαρμόσεις με την επιστροφή σου.
 
Την 1η Αυγούστου ωστόσο, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην αισθηματική σου ζωή και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι συγκεκριμένες όψεις θα δοκιμάσουν για μια ακόμα φορά τις σχέσεις σου, οι οποίες είτε θα διαλυθούν οριστικά, είτε θα μπουν σε πιο γερές βάσεις. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς αγάπης είναι επίσης πολύ πιθανή. 
 
Διάβασε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ