Καλό μήνα: Θα είναι ο Αύγουστος καλός για το ζώδιό σου;

31 Ιουλίου 2014

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις Mainstream και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να χρησιμοποιήσεις έγκαιρα το εκάστοτε mainstream ενεργειακό ισοδύναμο, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών).

 

Από 1/8 έως 28/8

Ένεκα των θερινών διακοπών και της ξεκούρασης που όλοι έχουμε ανάγκη, αυτή τη φορά τα «SOS» είναι μηνιαία και ως εκ τούτου λιγότερο αναλυτικά.

Από τα ουράνια δρώμενα του Αυγούστου, έχω ξεχωρίσει τα πιο σημαντικά, ρίχνοντας πια το κέντρο βάρους σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε, τις δημιουργικές εφαρμογές δηλαδή, και όχι στα ενδεχόμενα προβλήματα.

Και ξεκινώ με δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών του μήνα, που όταν «στραβώνουν» η εκ παραλλήλου δράση τους συνδέεται άρρηκτα με καταστάσεις και ενέργειες πραξικοπηματικού τύπου. Αυτό όμως συμβαίνει σχεδόν σίγουρα σε συλλογικό (κοινωνικό) επίπεδο. Επί προσωπικού, είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να αξιοποιήσεις κάθε διαθέσιμη λύση, αφού τα προβλήματα είναι που γεννούν τις λύσεις.

Σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις, οι «προσωπικοί» δείκτες ενεργοποιούν ταυτόχρονα τον Κρόνο και τον Ουρανό και στην κάθε μια από αυτές καλείσαι να συνδυάσεις το παλιό με το νέο και την παράδοση με την ανανέωση.

Πρώτη και καλύτερη η Αφροδίτη στον Καρκίνο, με την είσοδο του Αυγούστου, σου ζητά να το πράξεις στις σχέσεις σου. Συναισθηματικά βέβαια, μπορεί να γίνεις «λάστιχο» αλλά αν ψάχνεις για καλοκαιρινές περιπέτειες, νομίζω ότι θα έχεις αυτό που ζητάς. Μπορείς επίσης να εντρυφήσεις στις κρίσεις σχέσεων φίλων και γνωστών, εξασκώντας τις άτυπες ψυχαναλυτικές σου δεξιότητες!

Αν πάλι δεν θέλεις να μπλεχτείς καθόλου με τα ερωτικά, σου προτείνω να δουλέψεις πάνω σε ενδιαφέροντα ή εφαρμογές, που «είναι» της Αφροδίτης, όπως για παράδειγμα οι τέχνες, η διακόσμηση, η μόδα, η διατροφή, η αισθητική κλπ.
Στο πλάνο μπαίνει και οτιδήποτε αφορά στην οικογένεια και το σπίτι, ιδιαίτερα αν απαιτούνται αποφάσεις, ξεκαθαρίσματα και αλλαγές.

Η «Ωραία» βέβαια, σου επιφυλάσσει και μια... άκρως συναρπαστική ρελάνς προς το τέλος του μήνα (γύρω στις 25/8), όταν από τον Λέοντα πια, θα βρεθεί μεταξύ... τριών πυρών! Εδώ εκτός από τον Κρόνο και τον Ουρανό, συμμετέχει και ο Άρης, κάνοντας το ερωτικό παιχνίδι ακόμη πιο... καυτό και θέτοντας τις σχέσεις σου μεταξύ σφύρας και άκμονος.

Αν μπεις στο παιχνίδι, το «μπλέξιμο» με ένα άτομο ήδη δεσμευμένο είναι ότι πιο... απλό, μπορεί να σου συμβεί! Κατά τα άλλα, πίκρες, απογοητεύσεις και... μαζοχισμοί θα διαδέχονται τις εκστατικές ερωτικές σου εμπειρίες κι όποιος αντέξει...
Ζήσε το σήμερα κι άσε το αύριο στους... άλλους, αυτό είναι το μήνυμα της συγκεκριμένης Αφροδίτης, που είναι πολύ εύκολο να σε παρασύρει σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς, ακόμη κι αν δεν το θέλεις. Οπότε πρόσεξε τις παρέες σου, αφού σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι που θα θελήσουν να σου επιβάλλουν τα θέλω τους με το ζόρι.

Λίγο νωρίτερα πάντως, κοντά στις 18/8, η Αφροδίτη συναντιέται με τον Δία στον Λέοντα, εξαντλώντας τα περιθώρια της τύχης ή της καλοπέρασης σου. Στα δε αισθηματικά ζητήματα, αν και δεν σου εξασφαλίζει κάποια ποιότητα συναισθημάτων, σε διαβεβαιώνει ότι μπορείς να το γλεντήσεις με την ψυχή σου!
Οι εύκολες λύσεις και τα «τυχερά» σε περιμένουν, είτε είναι καρπός της μοίρας σου, είτε της θετικής ψυχολογίας σου.

Εκτός όμως από την Αφροδίτη με τα «προικιά» της, είναι και ο Ήλιος με τον Ερμή, που αναπαράγουν την δυναμική του Κρόνου και του Ουρανού.
Από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου (στις 10 έχουμε και την Πανσέληνο), αναλαμβάνουν να σε... πείσουν ότι σε αυτήν την ζωή δεν θα πλήξεις ποτέ!
Τα καλά νέα είναι ότι οι ποικίλες πιέσεις θα σε σπρώξουν να αναζητήσεις ή να ενεργοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις, καθ' όλα αρεστές και επαρκείς. Ακόμη αυτή η περίοδος είναι ιδανική για έρευνες και μελέτες, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις. Το ίδιο καλά μπορεί να σου πάνε και τα ενδιαφέροντα σου σχετικά με τις επιστήμες ή την τεχνολογία.
Από την άλλη πλευρά όμως στην καθημερινότητα σου καλείσαι να διαχειριστείς ένα πλήθος από αναποδιές και αντινομίες, με τις καταστάσεις να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Όσο για την επικοινωνία σου και τις συνεννοήσεις σου, μη «δένεις» τίποτα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! 

 

http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/62103-ta-sos-toy-aygoystoy

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ