Ενοχλημένος ο Γιαννάκης

Ενοχλημένος είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ. Ο «Δράκος» θεωρεί ότι το όνομα του χρησιμοποιείται στην παρούσα φάση, κατά την οποία η Ένωση δεν έχει συστήσει καν ΚΑΕ, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 την νέα αγωνιστική χρονιά.

Προφανώς γι’ αυτό τον λόγο στην σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, που έχει αναλάβει να δρομολογήσει τις διαδικασίες σύστασης και λειτουργίας της ΚΑΕ, διέψευσε ότι υπάρχει συμφωνία με τον «Δράκο» και έκανε λόγο για συζητήσεις.

Ο Γιαννάκης περιμένει να συσταθεί πρώτα η ΚΑΕ και να πάρει εγγυήσεις ότι θα λειτουργήσει ομαλά την καινούργια αγωνιστική χρονιά, για να πει το «ναι» στην πρόταση της Ένωσης και να πιάσει δουλειά ως προπονητής της ΑΕΚ. Για την ώρα εξετάζει τις διαθέσιμες λύσεις παικτών που υπάρχουν στην αγορά, προκειμένου να είναι έτοιμος στην περίπτωση που υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Σχετικά άρθρα