Ψάχνει τον αντί – Αμπεΐντ

1 Αυγούστου 2014

Μια ματιά στις αναφορές των βρετανικών ιστοσελίδων που ασχολούνται με τη Νιούκαστλ, αρκεί για να γίνει κατανοητό ότι οι πιθανότητες επιστροφής του Μεχντί Αμπεΐντ στον Παναθηναϊκό είναι πια ελάχιστες.

Ο Αλγερινός δείχνει στους Ανθρακωρύχους πόσο λάθος έκαναν που δεν τον υπολόγιζαν και πλέον δείχνει σχεδόν δεδομένη η παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας. Τα νέα ασφαλώς έχουν φτάσει στον Παναθηναϊκό και οι Πράσινοι ήδη αναζητούν παίκτη για να καλύψει το σημαντικό κενό του Αμπεΐντ. Δηλαδή παίκτη με τρεξίματα, καλή σχέση με τα δίχτυα, συμμετοχή στην κυκλοφορία της μπάλας, με ικανότητα να παίξει τόσο ως εσωτερικό χαφ όσο και ως ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό.

Ο Ατζαγκούν κλήθηκε στη Λιέγη να… ντυθεί Αμπεΐντ και δεν τα κατάφερε, όπως ακριβώς συνέβη και στα φιλικά προετοιμασίας. Ο Μπούι δεν είναι ίδιος παίκτης με τον Αλγερινό. Μπορεί να παίξει εσωτερικό χαφ αλλά διαθέτει άλλα χαρακτηριστικά και το πιθανότερο είναι ότι προορίζεται για δεύτερο αμυντικό χαφ δίπλα στον Μέντες.

Επομένως ο Παναθηναϊκός και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Νταμπίζας είναι και πάλι στην αναζήτηση. Προηγείται όμως να τελειώσει η δουλειά με τη Σταντάρ Λιέγης. Μετά με την πρόκριση εξασφαλισμένη και τα χρήματα από τη σίγουρη συμμετοχή σε ομίλους του Europa League, θα γίνει η επιπλέον μεταγραφική κίνηση. Ήδη πάντως υπάρχουν επαφές του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού με μεταγραφικούς στόχους.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ