Ερωμένη του Κλίντον για 13 χρόνια! Ήθελε να την κάνει βοηθό της Χίλαρι

1 Αυγούστου 2014

Η κρυφή ερωμένη του Κλίντον

Το ξανθό… τονωτικό του Μπιλ Κλίντον, η μυστηριώδης γυναίκα που επί 13 χρόνια διατηρούσε σχέση μαζί του, όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο με τίτλο «Λεπτομέρειες για την πρώτη οικογένεια: Μυστικοί πράκτορες αποκαλύπτουν τις κρυμμένες ζωές των προέδρων» ο Ρόναλντ Κέσλερ, έχει τελικά και όνομα.

Πρόκειται σύμφωνα τουλάχιστον με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «National Enquirer», για την 54χρονη, διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών, Τζούλι Τόμπερ ΜακΜάχον, το όνομα της οποίας είχε και άλλοτε εμπλακεί με τον ερωτιάρη πρώην Πρόεδρο.

Είναι κόρη του εκατομμυριούχου Τζόελ Τόμπερ, που ήταν υποστηρικτής και χρηματοδότης των Κλίντον, όπως και καλός φίλος τους. Η Τζούλι γνώρισε τον Μπιλ Κλίντον το 1998 ενώ ήταν ακόμα Πρόεδρος και αφού ο πατέρας της είχε επιτρέψει στον Κλίντον να χρησιμοποιεί ως καταφύγιο… την έπαυλή του στο Κολοράντο.  Λέγεται ότι η φλόγα μεταξύ τους άναψε αμέσως, ωστόσο, η σχέση έγινε πιο στενή όταν οι Κλίντον έφυγαν από τον Λευκό Οίκο και μετακόμισαν το 2001 στην γειτονία της, στην Τσαπάκουα, ένα πλούσιο προάστιο στη Νέα Υόρκη.

Η ΜακΜάχον είχε μέχρι τότε πάρει διαζύγιο από τον άντρα της και λέγεται ότι εκείνη τη περίοδο η καλοβαλμένη ζωντοχήρα και ο «μοναχικός» Κλίντον βλέπονταν κρυφά ο ένας στο σπίτι του άλλου. Κρυφά ραντεβού έκλειναν και στο εξωτερικό, καθώς η ΜακΜάχον εμφανιζόταν στο Λονδίνο ή στο Παρίσι την ίδια εποχή με τον Κλίντον. «Είχε γίνει το αστείο της οικογένειας-αν ο Κλίντον ταξίδευε στο Λονδίνο, τότε και η Τζούλι είχε ξαφνικά δουλειές στο Λονδίνο.

Όταν ο Κλίντον πήγαινε στη Γαλλία, πήγαινε και η Τζούλι δήλωσε στο  «National Enquirer» συγγενής της. Τελικά το ρομάντζο ατόνησε, ωστόσο σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της ΜακΜάχον, ξαναφούντωσε μετά το γάμο της κόρης του Κλίντον, Τσέλσι, το 2010. 

Πηγή Εθνος , www.enikos.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ