Στην Άνδρο για διακοπές ο Καραμανλής- Κρήτη ο Σαμαράς

1 Αυγούστου 2014

Στην Άνδρο για διακοπές ο Καραμανλής

 

Μεταξύ Γαυρίου και Μπατσίου στην  Άνδρο  περνά μέρος των διακοπών του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με τη σύζυγό του Νατάσσα και τα δίδυμα.

Στην Άνδρο για διακοπές ο Καραμανλής

Η παρέα του, η γνωστή και δεδομένη των περιηγητικών του εξορμήσεων, απολαμβάνει το ομορφότερο κολπάκι της περιοχής, όπου νοικιάζουν δωμάτια σε μια εκπληκτική πανσιόν.

Στο πρόγραμμα κολύμπι για τον κύριο Καραμανλή , ψαροντούφεκο για τη σύζυγό του, παιχνίδια στο νερό για τα δίδυμα. Το ζεύγος Καραμανλή και η παρέα τους συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια να επιλέγουν τη συγκεκριμένη πανσιόν λόγω του γεγονότος ότι αποτελεί την ιδανικότερη προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

 

Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Γεωργία, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Εσθονίας Τάαβι Ρούιβας.

Ο 33χρονος πρωθυπουργός της Εσθονίας κάνει οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη και διαμένει στο Καλό Χωριό Λασιθίου.

Οι δύο πρωθυπουργοί θα έχουν δείπνο με τις συζύγους του, αλλά θα έχουν και κατ' ιδίαν συνάντηση κατά την οποία θα συζητήσουν τις εξελίξεις στην ΕΕ.

 Αριστερά, ο Τάαβι Ρούιβας με την οικογένειά του στην Κρήτη. Δεξιά, ο πρωθυπουργός της Εσθονίας με τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου

 

 

 

Πηγή  www.enikos.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ