To 6ο φιλικό με την εορτάζουσα Νάπολι

Ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι θα δώσει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ. Θα αντιμετωπίσει στο Σαν Πάολο την Νάπολι σε ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούν να προκύψουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για την ανταπόκριση των παικτών και το «χτίσιμο» της ομάδας του Δικεφάλου. Ανάλογα συμπεράσματα θέλει να βγάλει και ο Ράφα Μπενίτεθ ο προπονητής των Ναπολιτάνων. Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντίπαλος της εορτάζουσας Νάπολι, καθώς χθες η Ιταλική ομάδα συμπλήρωσε 88 χρόνια ζωής.

 Η ιταλική ομάδα που ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου του 1926 (ίδια χρονιά με τον ΠΑΟΚ) έκλεισε χθες τα 88 χρόνια ζωής και στο facebook του συλλόγου αναρτήθηκε η παραπάνω φωτογραφία με τη σημείωση: «1η Αυγούστου 1926, 1η Αυγούστου 2014. Χρόνια πολλά σε όλους μας…».

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ θα δώσει σήμερα το 6ο φιλικό της φετινής προετοιμασίας του αντιμετωπίζοντας στο Σαν Πάολο τη Νάπολι στις 22:00.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε 20 παίκτες μαζί του στην Ιταλία. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Βίτορ, Γιακουμή, Γλύκο, Γκολάσα, Κατσικά, Κίτσιου, Κουλούρη, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδη, Ρατς, Σαββίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζανδάρη.

Εκτός έμειναν και οι Έλληνες διεθνείς (Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Τζαβέλλας) εκτός του Γλύκου που μπήκε στην αποστολή λόγω του προβλήματος του Ιτάνζ, ενώ από τους νεαρούς εκτός έμειναν οι Παναγιωτούδης, Πόζογλου, Πόποβιτς, Παπαδόπουλος, Κιόσε, Πολύζος, Ιντζίδης και Δεληγιαννίδης.

Σχετικά άρθρα