Τρελαμένοι οι παίκτες του Αρη !!!

2 Αυγούστου 2014

Ο Καλαϊτζίδης έχει τις δικές του απαιτήσεις από τους παίκτες του, άσχετα αν ακόμα δεν ολοκληρώθηκε το ρόστερΟ πρώτος κύκλος "γνωριμίας" των παικτών του ΑΡΗ, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ολοκληρώνθηκε -σήμερα- με την προπόνηση στο "Δασυγένειο" και θα συνεχιστεί επί βουλγαρικού εδάφους. Τόσο ο Έλληνας τεχνικός, όσο και οι 15 παίκτες, που απαρτίζουν -προς το παρόν- το ρόστερ, απέκτησαν μεγαλύτερη εξοικείωση και έβγαλαν τα πρώτα συμπεράσματα για τη "σχέση", που έχει ξεκινήσει να χτίζεται.

Αν και είναι (πολύ) νωρίς, οι εντυπώσεις, που έχει δώσει ο Καλαϊτζίδης είναι θετικές και το  σύνολο των παικτών παρουσιάζεται με ιδιαίτερη όρεξη στις προπονήσεις. Ο στόχος είναι προφανής και σχετίζεται με την ευκαιρία, που τους δίνεται, έστω και στον ΑΡΗ της Football League. Μέχρι σήμερα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές έτρεξαν, ίδρωσαν και φυσικό επακόλουθο είναι να δίνουν αίσθημα ικανοποίησης και στον προπονητή τους, ο οποίος τους εμπιστεύεται.

Ο Καλαϊτζίδης "κέρδισε", αρχικά, τους διοικούντες με την εργατικότητά του και τις ώρες, που κατανάλωσε στα γραφεία της ΠΑΕ και, εν συνεχεία, τους υποψήφιους πρωταγωνιστές εντός αγωνιστικών χώρων.

Αυτά ως... πρόλογος, γιατί το... κυρίως θέμα έπεται και είναι το πρωτάθλημα, αλλά και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο προηγείται χρονικά

allaboutaris

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...