Βον: «Εύκολη η απόφασή μου»

«Ήταν εύκολο και να κατανοήσω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Τζούλιαν Βον και τόνισε πως η απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του “Δικεφάλου του Βορρά” ήταν εύκολη.
Οι δηλώσεις του Βον στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα, που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και θα έχω την ευκαιρία να παίξω ξανά στην Ευρώπη, αλλά και σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Eurocup. Θεωρώ πολύ σημαντικό για μένα ότι θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά και θα συνεργαστώ με έναν τόσο σοβαρό προπονητή, που από ότι κατάλαβα, έχει τον σεβασμό όλων. Δεν έχω δουλέψει μαζί του, αλλά από αυτά που έχω ακούσει και έχω καταλάβει, πρόκειται για έναν σπουδαίο προπονητή από τον οποίο έχω να μάθω πολλά και θέλω να μάθω πολλά. Και θέλω από την πλευρά μου να δώσω πολλά στον ΠΑΟΚ. Θα έχω σπουδαίους συμπαίκτες, τους περισσότερους τους γνώρισα σαν αντιπάλους, μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη, προσαρμόστηκα εύκολα στην χώρα σας, άρα δεν έχω κανέναν τέτοιο θέμα και ελπίζω όλα να πάνε καλά».
Προφανώς δεν ήταν δύσκολη η απόφασή σου να έρθεις στον ΠΑΟΚ;
«Όχι, δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Στον έναν χρόνο που ήμουν στην Ελλάδα, ήταν εύκολο και να κατανοήσω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, πόσο καλή οργάνωση έχει, ένα πολύ όμορφο και μεγάλο γήπεδο, πολύ δυνατό κοινό. Νομίζω λοιπόν ότι μετά από όλα αυτά η απόφασή μου ήταν εύκολη».
Αναμένεται μία γεμάτη και ενδιαφέρουσα χρονιά με πολλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκτός από σημαντικό κίνητρο, μήπως θα είναι και σημαντικά δύσκολο με δύο παιχνίδια την εβδομάδα;
«Σε καμία περίπτωση. Έχω παίξει ξανά στην Ευρώπη, σε διαφορετική βεβαίως διοργάνωση, στο κολέγιο υπήρχαν αρκετές φορές περισσότερα από ένα παιχνίδια την εβδομάδα, σίγουρα δεν είναι πρόβλημα. Αντιθέτως είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τον κάθε παίκτη να παίζει και σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Eurocup».
Τι μπορεί να περιμένει ο ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοί του από σένα την επόμενη σεζόν, αλλά και τι περιμένει εσύ από την συνεργασία σου με τον ΠΑΟΚ;
«Αυτό που κατάλαβα από την παρουσία μου στην Ελλάδα είναι ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν την φήμη ότι έχουν θερμή παρουσία και δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τώρα που θα είμαι από την ίδια πλευρά και θα παίξω για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να τους κάνω υπερήφανους και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά και τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Θέλω να δώσω ότι περισσότερο μπορώ στην ομάδα για να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά. Αυτό θα είναι καλό για όλους μας».

Σχετικά άρθρα