«Να επιστρέψουμε τον Άρη εκεί όπου ανήκει»

Για το στόχο της επιστροφής του Άρη στα “σαλόνια” της Super League μίλησαν οι Αντώνης Καπνίδης και Αντώνης Τσιάρας, λίγο πριν από την αναχώρηση των “κίτρινων” για το Πράβετς της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

«Για μένα είναι μία μεγάλη στιγμή. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής. Στόχος μας είναι να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο τη φετινή χρονιάς και να επιστρέψουμε τον Άρη εκεί που ανήκει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία αυτή. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Δούλεψα πολύ και δικαιώθηκα. Είμαστε νέα παιδιά και σε αυτό νομίζω ότι ποντάρει ο κ. Καλαϊτζίδης. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Μέσα από την σκληρή προπόνηση νομίζω θα καταφέρουμε να βγάλουμε την εικόνα που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. πιστεύουμε στους εαυτούς μας», τόνισε ο Καπνίδης.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Τσιάρας, πρόσθεσε: «Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει μία προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Superleague . Από σήμερα μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά και είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό. Είμαστε μία ομάδα με νέους παίκτες και αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει όρεξη για δουλειά. Ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ και περιμένουμε την ενίσχυση του με έμπειρους παίκτες. Είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο όσο αναφορά την προετοιμασία μας. Ο κ. Καλαϊτζίδης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και νομίζω ότι θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δουλεύουμε πάνω στην τακτική, ώστε παιχνίδι με το παιχνίδι να πετυχαίνουμε τις νίκες και να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο που πιστεύουμε ότι θα τον πετύχουμε».

Σχετικά άρθρα