«Έκλεισε» Τζημογιάννη ο Παναιγιάλειος

Στον Παναιγιάλειο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Τζημογιάννης, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ο 27χρονος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Βέροιας στην οποία αγωνιζόταν για τα 6 προηγούμενα χρόνια. Ο Τζημογιάννης αναχώρησε αμέσως για τα Καλάβρυτα όπου η ομάδα του Αιγίου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος
Στην απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού Νίκου Τζημογιάννη προχώρησε ο Παναιγιάλειος.
Συνέχεια στις οικονομικές αγορές για τον Παναιγιάλειο που απέκτησε τον Νίκο Τζημογιάννη.
Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό (1.88) ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια άνηκε στο ρόστερ της Βέροιας, ωστόσο πλην της σεζόν 2009-10 που έκανε 28 συμμετοχές, τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει όλες κι όλες 25 συμμετοχές και περίπου 1500 αγωνιστικά λεπτά (περίπου 16 90λεπτα μέσα σε μια τετραετία).
Τον ποδοσφαιριστή είχε προσεγγίσει με επίσημη πρόταση ο Απόλλων Καλαμαριάς (12 χιλιάδες ευρώ), ωστόσο ο παίκτης αποδέχθηκε την κατά δύο χιλιάδες ευρώ μεγαλύτερη, πρόταση των Αιγιωτών.
Ο υψηλόσωμος στόπερ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μετέβη στα Καλάβρυτα και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή.
«Τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους»
Πριν αναχωρήσει για τα Καλάβρυτα, ο Τζημογιάννης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου και τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έγινα μέλος του Παναιγιάλειου και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης, τον πρόεδρο και τον προπονητή για την υποδοχή τους. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να τους διακαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του», ήταν τα λόγια του.

Σχετικά άρθρα