Νίκη στο φινάλε η Σταντάρ

Η Σταντάρ Λιέγης ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ενόψει του επαναληπτικού με τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός ότι… αγχώθηκε, κατάφερε τελικά να επικρατήσει της Κορτράικ με 3-2 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η αντίπαλος του «τριφυλλιού» έκανε τα εύκολα δύσκολα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τομάσεβιτς μόλις στο 14ο λεπτό. Η Σταντάρ ισοφάρισε στο 39′ με τον Ατζάρεβιτς και ένα λεπτό αργότερα ο Μπομπό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Κορτράικ όμως αποδείχθηκε πολύ αξιόμαχη και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 69ο λεπτό με τον Ντε Μετς. Η ομάδα της Λιέγης όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να βρει το γκολ της νίκης. Η καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας Τόνι Γουάτ, κέρδισε το πέναλτι και ο Μπία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σταντάρ θα ταξιδέψει λοιπόν με αυξημένη ψυχολογία στην Αθήνα ώστε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Τρίτη (5/8).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κορτράι: Κιτ, Ταμπέ, Σανό, Τομάσεβιτς(64′ Μουλεμό), Ούλενς, Πάβλοβιτς, Ντε Μετς, Ματόν, Κλάασεν, Μάρουσιτς, Σαντινί.

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Μίλετς, Αρσλάναγιτς, Σιμάν, Γιασάρ(46′ Βαν Νταμ), Μποκού(63′ Γουάτ),Λουμάνζα, Μαέ, Μιλόσεβιτς(46′ Μπία), Μπομπό, Ατζάρεβιτς.

Σχετικά άρθρα