Η έκπληξη στην προπόνηση του Αστέρα (pic)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, καθώς πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας, τους επισκέφτηκε ο 8χρονος Αλέξανδρος συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τους θείους του.Ο μικρός φίλαθλος του Αστέρα μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε να νικήσουν την Μάιντς την προσεχή Πέμπτη και φυσικά να πάρουν την πρόκριση στα play offs του Europa League, ενώ παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.
Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους, του έδωσαν μία αναμνηστική φανέλα του Αστέρα με τις υπογραφές τους, κάτι που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο το μικρό φίλο της ομάδας.
Όσον αφορά στην προπόνηση, οι Αρκάδες συνέχισαν την προετοιμασία τους με αυξημένη ένταση για τον αγώνα της Πέμπτης. Ο τεχνικός της ομάδας, Στάικος Βεργέτης, χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ με το ένα να κάνει ασκήσεις φυσικής κατάσταση και το δεύτερο παιχνίδ με την μπάλα σε μικρό χώρο. 
Ο Μπαντιμπανγκά ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπαράλες συνέχισε την θεραπεία του. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί το πρωί της Τρίτης. 

Σχετικά άρθρα